Deze week is het dan (eindelijks) zo ver en zal wijmaken.jijendeoverheid.nl eindelijks officieel van start gaan. Dit betekend niet dat er tot nu toe niets gebeurd is met de ontwikkelingen van jijendeoverheid.nl in tegendeel. We zijn nu in de afrondende fase van onze database (de hns.dev) daarnaast start momenteel het onderzoek naar het framework waarop de modules van jijendeoverheid gaan draaien. Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met de laatste puntjes op de i te zetten voor wijmaken.jijendeoverheid. Ik hoop morgen of overmorgen deze helemaal af ronden. Voor wijmaken.jijendeoverheid.nl heb ik ook een hyves, linkedin, facebook en een ning network opgezet. Deze zullen straks met zijn alle geintergreerd worden in wijmaken.jijendeoverheid.nl. 

wijmaken.jijendeoverheid.nl word de plek waar we gaan bepalen wat we straks willen kunnen doen op jijendeoverheid.nl. willen we kunnen stemmen? willen we kunnen zien hoe onze volksvertegenwoordigers stemmen? willen we makkelijk een klacht aan de gemeente kunnen doorgeven of willen we iets helemaal anders. 

Ik ben persoonlijk erg benieuwd wat er uit gaat komen en hoe we straks samen vorm gaan geven aan jijendeoverheid.nl 

al is wijmaken.jijendeoverheid.nl nog wel niet helemaal online, wel is het mogelijk al een account aan te maken en vast rond te kijken en discussies te starten 

klik hier om een account aan te maken. 

hopelijk tot gauw!

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to tell you that I’m new to weblog and really enjoyed this web site. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You surely have great stories. With thanks for sharing your web-site.