[singlepic=320,320,240„center]

Het was een rustige dinsdag middag toen ik door het valkenburg park heen liep, nu weten de mensen die me kennen dat ik niet bepaald een grote van ben van onze politie macht. Zo begrijpen jullie wel toen ik zoeen 7 politie busjes door het vakenberg rondtjes zag rijden dat ik het een beetje benauwd kreeg. Wat is er gebeurd? of wat gaat er gebeuren. Tot op heden is het voor mij, maar ook voor BredaVandaag de Gemeente en de politie een raadsel.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.