Beste familie, vrienden en kenissen

Afgelopen weken heb ik nou het kraak debat in de tweede kamer gevolgt, ook vanavond was ik aanwezig bij het derde en laatste debat. Deels geschokt over het toneelspel van dit initiatief wetsvoorstel kraken en leegstand zit ik nu in de trein terug naar breda.

Ik wil de partijen sp groenlinks d66 en pvda danken voor hun verweer en aansporen morgen gebruik te maken van hun recht een hoofdelijke stemming aan te vragen in de hoop dat er een aantal leden inzien dat met de keuze van matrealisme boven menselijke waardigheid ze grove fout begaan.

Afgelopen maanden heb ik getuigen mogen zijn van de ontwikkeling van een initiatiefwet waarbij alles tot verhoging van gevangenis straf en criminalisatie gebruikt is om de pvv tegemoed te komen, een in mijn ogen een schandelijk zaak.

Het factor kraakpanden in nederland is 1 op de 750 tegenover het aantal leegstaande objecten, kom op zeg waar ligt nou de grootste prioriteit. Niets in dit voorstel gaat iets doen aan de steeds groter wordende leegstand en de groeiende wachtlijsten.

Morgen gaat de kamer stemmen dit wetsvoorstel en als tussen nu en morgen er geen leden tot inkeer komen krijgt deze show verschijning een rechtse meerderheid “gewoon omdat het kan”

Morgen is er een demonstratie in den haag, er zal o.a. een tentenkamp worden opgezet. Ook ik zal morgen in den haag zijn, ik zal via twitter ( www.twitter.com/michelspekkers ) verslag doen. Ook zal ik delen van de dag live via internet broadcasten dit is via deze site te volgen en bij overbelasting via http://ustream.tv/channel/michelspekkerswww.twitter.com/michelspekkers ) verslag doen. Ook zal ik delen van de dag live via internet broadcasten dit is via deze site te volgen en bij overbelasting via http://ustream.tv/channel/michelspekkers

Morgen zal een trieste dag waarbij gedacht word dat het 40 jaar strijden, werken aan culturele initiatieven en behoud van monumentale panden zomaar vergeten kon worden, ik dacht het niet. Komt alle vanaf 1300 naar den haag zou ik zeggen. Kraker of kraker, dit gaat ons allemaal aan!

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to tell you that I am just very new to blogs and definitely liked this blog site. Very likely I’m planning to bookmark your blog post . You surely come with awesome article content. Thanks for sharing with us your web page.