Sinds 2006 geef ik voorlichtingen op scholen, in jeugdgevangenissen, bij buurtcentra en bij andere organisaties of instellingen. Op dit moment geef ik voorlichtingen over de gevaren van internet en voorlichtingen ter preventie van criminaliteit. Tot korte tijd terug rekende ik een vast bedrag per uur in onkosten + reiskosten vergoeden vanaf nu stuur geen factuur meer maar werk ik met waardering achteraf.

In plaats van een prijsindicatie vooraf laat ik vanaf nu mensen en instellingen zelf bepalen wat ik waard ben. Dit hoeft niet altijd in financiĆ«le zin, maar kan wel. Ik geloof er meer in meer in dat “een prijs” afbraak doet aan je dienst of product of in ieder geval mogelijkheden uitslaat. Ik zal aankomende tijd laten weten hoe er op gereageerd zal worden.

(Geinspireerd door ā€˜Martijn Aslander’ waarvoor dank)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, CuraƧao, Turkije/SyriĆ«, Oost OekraĆÆne en Europa.