Van niets naar iets: Een beetje duiding

Aankomende tijd neem ik een duik in het diepe in Nederland. Onder de noemer “van niets naar iets” ga ik precies dat doen wat de titel al zegt; van niets hebben naar iets gaan. Hoe ervaar ik dat, waar loop ik tegen aan?

Ik ben op 3 december begonnen. Zonder geld, met een rugzakje met een paar setjes kleding op zoek naar een plek waar ik terecht kan, en van daaruit verder. Gedurende dit traject houd ik jullie op de hoogte via ‘Reporters Online’ en dagelijks ben ik te volgen via Twitter. Sommige plaatsnamen en namen van mensen die ik tegen kom zal ik aanpassen om waar nodig anonimiteit te waarborgen, maar ik probeer dit zo min mogelijk te doen.

Vragen? mail naar michelspekkers@gmail.com

Online verschenen: 

DEEL (1): OPEENS WEET JE HET, JE WORDT DAKLOOS

Deel (2): DE KORTZICHTIGE NEDERLANDER

DEEL (3): JE KUNT BETER IN EEN GEVANGENIS ZITTEN

DEEL (4): DE NET-VOLWASSEN-GEWORDEN DAKLOZE

In andere media: 

RADIO 1: Journalist Michel Spekkers is officieel dakloos

RADIO 1: Hoe beleef je Kerst als dakloze?

AD: DAKLOZE (32) SCHRIJFT ZICHZELF NAAR EEN BETERE TOEKOMST

NHD: VAN TEXAANSE GEVANGENIS TOT DAKLOZENOPVANG IN PURMEREND

BNR: DAKLOZE JOURNALIST SCHRIJFT OVER STRAATLEVEN

 

Deel dit bericht: