Nadat het pand op het van Coothplein jarenlang heeft leeggestaan en de kraakbeweging er in getrokken was heeft het kraakpand op het van Coothplein afgelopen maanden, onder veel belangstelling, dienst gedaan als weggeefwinkel (en woonruimte). 

Vandaag heeft de rechter besloten (na een kort geding van vorige week) dat het Van Coothplein ontruimd moet worden. 

Al was ik niet al te nauw betrokken bij de weggeefwinkel ken ik iedereen daar wel goed en doet het me pijn om zoeen mooi iets te moeten zien gaan.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

2 Comments

  • Hello there, I discovered your website by the use of Google even as searching for a related topic, your website got here up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  • I just want to tell you that I am just new to blogging and really liked this website. More than likely I’m likely to bookmark your site . You surely have tremendous article content. Thanks for sharing with us your web-site.