Na heel wat wikken en wegen, keuzes en tweaken is de eerste versie van wijmaken.jijendeoverheid.nl klaar voor gebruik. wijmaken is het onderdeel van jijendeoverheid waar iedereen kan meedenken over de ontwikkelingen die komen gaan. wijmaken is een social netwerk waar profielen en groepen gemaakt kunnen doormiddel van forum’s directe berichten en werkgroepen kunnen we zo de meest fantastische dingen bedenken. 

wijmaken zal aankomende weken steeds meer uitgebreid worden waarom we de werk mogelijkheden vergroten, maar laten we eerst elkaar een beetje leren kennen voordat we verder gaan. binnenkort zal het iig ook mogelijk zijn om dit netwerk te intergreren met ning, hyves en linkedin… 

Aankomende week zal ik zoveel mogelijk mensen, instellingen, overheden uitnodigingen een uitnodiging sturen zich aan te sluiten, uiteraard staat het nu al voor iedereen vrij om zich aanmelden. 

Er zijn nog niet veel groepen. forum’s etc echter zijn deze in een handomdraai aangemaakt, en ik hoop ook dat dit is wat jullie zullen doen. 

Wel is er nog veel werk aan de winkel en kan het best eens voorkomen dat er een bug boven water komt. Wanneer binnenkort de feedback module online komt hoop ik dan ook dat jullie hiervan gebruik zullen maken. 

Voor nu, tot gauw!

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.