Tim no2 op de lijst van TON Breda

Mijn naam is Gaston de Jong , lijstrekker van Leefbaar…. ik bedoel Trots op Nederland…. “ Tim JaNee (no2) kreeg vandaag tijdens het de debat in de Heeren van oranje een vraag.. daarbij moest hij over de voorzitter van TON Nederland iets zeggen… Haar, uh zijn naam … is meneer mevrouw… nou hoe dan ook we zijn er voor de stem van de mensen… tegen de achterkamertjes politiek… over welke achterkamertjes politiek hij het wist hij niet….

Voor een aantal weken kijk ik nu naar de ontwikkeling van TON Breda… met schaamte… want geloof me op dit moment maakt het niet uit welke politieke kleur je hebt maar de vertoning van TON breda is een schande… Het stelletje amateurs die daar de kop van de lijst voeren laten net lijken of elke halve gare een politieke partij kan starten in Breda.


Vandaag vertelde Tim me dat hij volgende week niet naar het debat van stichting marrokanen mocht, waarom niet? Van de partij niet….


Lieve mensen wat je ook stemt, stem niet op TON, doe je dat wel dan gaat je stem naar een stem amateuristische ongeinstresseerde narren. Geloof je mij niet? Kijk dan zelf zondag 28 februari tussen 11:00 en 12:00 naar Breda TV

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.