Toch moeilijk soms, voornemens volhouden, ik hoor mezelf nog zeggen; om de dag schrijf ik een blogje, maar helaas.

Nu kan het verschillende redenen hebben dat ik niets schrijf, ik kan niet meer schrijven, ik wil niet meer schrijven of ik heb niets om over te schrijven. Dat laatste kan ik gelijk ontkrachten.

In de afgelopen 15 dagen zijn er genoeg dingen gebeurd die schrijf waardig zijn. Neem het gesprek tussen jijendeoverheid en rijksoverheid.nl, of de lancering van het bij voorbaat gefaalde project van het ministerie van Justitie (internetconsultaties.nl) of het mundial festival, me eerste weken in het nieuwe huis of het nationaledialoog evenement van afgelopen week.

Toch lijkt het erop dat de tijd soms grip op je krijgt en dat het makkelijk is om sommigen zaken daardoor gewoon niet te doen “tja dat gebeurd” .. maar ik ben er weer, en zal aankomende dagen met terugwerkende kracht een update geven van de afgelopen weken…. voor nu, vandaag maar een naar een buurt feestje van Laurentius ;-) en morgen naar parkpop Den Haag

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.