Waarom zou je een freelance journalist steunen?

Omdat elke crisis het waard is

 

MEER OVER MIJ

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Cura√ßao, Turkije, Syri√ę, Oost-Oekra√Įne en Europa. Ik maak mij zorgen over de Nederlandse journalistiek. Meer over mijn gedachten hierover lees je ¬†hier ¬†en ¬†hier¬†

Waarom zou je mijn werk steunen?

Gedegen onderzoek kost tijd en geld. Als freelance onderzoeksjournalist en dus zelfstandig ondernemer betekent dit dat ik ieder dubbeltje moet omdraaien. Kranten en andere instellingen nemen tegenwoordig vaak pas een artikel af nadat dit is afgerond. Daarnaast betalen ze vaak marginaal. Voor mij betekent dit dat ik me vaak moet beperken in wat ik echt kan.  Graag blijf ik vol aan de gang en geef ik mezelf de ruimte die ik nodig heb om goed onderzoek te kunnen doen. Met jouw steun kan ik nog beter doen wat ik wil doen. Je geeft mij een kans om als onafhankelijk freelance journalist door te gaan, en jij krijgt er prachtige en gedegen onafhankelijke artikelen voor terug.

TUURLIJK, 

IK STEUN JE

EENMALIG

 

Als freelance onderzoeksjournalist, zonder vast inkomen, moet ik elk dubbeltje omdraaien om mijn werk te kunnen doen. Met jouw bijdrage geef je mij de kans om als een onafhankelijk journalist door te gaan met mijn werk.

IK STEUN LIEVER EEN

GOED DOEL

 

Ook dat is mogelijk. Tijdens mijn reizen kom ik vaak mensen tegen in moeilijke omstandigheden. Mensen zonder eten, medische zorg of een dak boven hun hoofd. Ik help ze met liefde, namens jou, en laat je weten op welke manier ik jouw donatie heb besteed.

Liever op een andere manier bijdragen?

Dat kan. Je kan je bijdrage sturen naar een van mijn digital-coin adressen of via een bankoverschrijving naar

 

Michel Spekkers  

NL45 KNAB 0255 3357 84 

 

Heb je vragen of een beter idee, ik hoor ze graag van je. 

Ethereum – ETH

0x60d86927641Dc0eC5B968160cC772Bb1e4Ba32e8

Bitcoin РBTC

332khWi6mpwZSXEvf8nWEs4jbgzRK4rj8N

Litecoin – LTC

MS3HHerrTxQkS1vSqtdott2vhzS6vs5iUM


Email

michelspekkers@gmail.com


Telefoonnummer

+31610314715

KVK: 66163439

BTW: NL191399632B01

EMAIL: MICHELSPEKKERS@GMAIL.COM

TELEFOON: 0610314715