Steun mijn werk

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije, Syrië, Oost Oekraïne en Europa. Ik maak mij zorgen over de Nederlandse journalistiek. Meer over mijn gedachten hierover lees je hier


Ik kan je hulp goed gebruiken, en uiteraard krijg je daar wat voor terug. Met jouw hulp kan ik meer tijd nemen om gedegen, onafhankelijk onderzoek te doen naar maatschappelijke onderwerpen die ons allen aangaan. Daarnaast help jij mij persoonlijk een stukje verder van ‘niets naar iets’.  

Steun mij met een maandelijkse bijdrage, dan krijg je:

  • toegang tot mijn afgeschermde ‘achter-de-schermen’ Twitter account en / of Facebook groep
  • Al mijn artikelen gratis in je inbox.
  • En een maandelijks nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen.
  • Steun je mij met meer dan € 25,– (eenmalig of per jaar), dan ontvang je ook nog eens mijn boek zodra dit af is.

Waarom je steun nodig is.

Gedegen onderzoek kost tijd en geld. Als freelance onderzoeksjournalist en dus zelfstandig ondernemer betekent dit dat ik ieder dubbeltje moet omdraaien. Kranten en andere instellingen nemen tegenwoordig vaak pas een artikel af nadat dit is afgerond. Voor mij betekent dit dat ik me vaak moet beperken in wat ik echt kan.  Graag blijf ik vol aan de gang en geef ik mezelf  de ruimte die ik nodig heb om goed onderzoek te kunnen doen. Met jouw steun kan ik nog beter doen wat ik wil doen. Je geeft mij een kans  om als onafhankelijk freelance journalist door te gaan, en jij krijgt er prachtige en gedegen onafhankelijke artikelen voor terug.

Vragen? mail mij op michelspekkers@gmail.com of bel mij op 0610314715

Kies onderstaand eerst of je een éénmalige bijdrage wilt leveren, of dat je mij een periodieke ondersteuning wilt geven. Na het invullen van je gegevens kun je via de beveiligde betaalomgeving van Mollie je betaling afronden.
  • iDEAL
  • Card
  • PayPal


Indien je kiest voor een doorlopende ondersteuning dan is deze op elk gewenst moment stop te zetten.

Indien gewenst kun je mij ook steunen via een storting op NL45KNAB0255335784.

 

Deel dit bericht: