Beste stemmers, allereerst natuurlijk van mijn eigen partij. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons, en zelfs met één zetel minder zullen we jullie stem laten horen binnen de gemeenteraad. De definitieve uitslag moet nog komen maar het ziet er nu naar uit dat we met drie zetels in de gemeenteraad van Breda zullen (blijven) gaan zitten. Joyce, Patrick en Maurice gefeliciteerd! Bas en ik mogen (zoals het er nu uit ziet) de aankomende vier jaar actief zijn als commissie lid voor de gemeenteraad Breda, dus ook jij Bas gefeliciteerd! Ik weet zeker dat we als nieuw team nog steeds veranderingen teweeg kunnen brengen binnen het bredase. Dank ook voor alle vrijwilligers die afgelopen weken actief zijn geweest met de campagne! (op naar de volgende ;).

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to mention I am just all new to blogging and honestly savored this blog site. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You absolutely have really good articles. Many thanks for revealing your website page.