Toen ik in 2007 in Breda ging wonen hebben ik vrijwel direct meegeholpen met het heroprichten van een ROOD (jong in de SP) groep in Breda. Sinds die dag ben ik ” op en af”  voor de afgelopen drie jaar contactpersoon/woordvoerder geweest van deze mooie groep. Ik kijk ook terug op een mooie drie jaar waarin we acties hebben gevoerd, scholingen hebben gehad, onderzoek hebben gedaan en geprobeerd breda een stukje beter te maken.

Ik zal ook aankomende jaren met veel plezier actief blijven binnen ROOD, alleen dan niet meer als woordvoerder. Het was tijd om het stokje over te dragen en dat hebben we gisteren als groep ook gedaan.

In onze meeting gisteren avond hebben we besloten dat “Eva Brocx” het stokje van mij zal overnemen de aankomende tijd. Ik wens haar hierin heel veel plezier. Ik wil iedereen in ieder geval van mijn kant bedanken voor de afgelopen jaren en kijk met veel plezier uit naar aankomende tijd waarin we samen Breda nog beter gaan proberen te maken.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I’m not sure why but this website is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.