Foto gemaakt door @michelspekkers #solden

Gisteren ben ik weer terug gekomen in Breda naar pijnlijke maar leuke week Solden. Na een aantal lessen ben ik tot de conclusie gekomen dat het snowboarden steeds beter ging maar niet echt mijn ding is…. conlusie: of meer oefenen of gaan skieen. Hoe dan ook het was goed om eer een week tussen uit te zijn maar ben ook weer blij om verder te gaan met de projecten die lopen. Familie Terpstra, velen malen dank voor de uitnodigen en de gezelligheid van afgelopen week!

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.