Sommigen dingen lijken makkelijk dan dat ze zijn. Zo dus ook snowboarden. En les die ik vandaag geleerd heb is, des te harder je gaat des te harder je valt. Resultaat; miselijk, hardslag in me hoofd en en een nek en rug die niet meer willen meewerken. Oplossing : tweede deel van de dag maar geen les en morgen maar weer eens proberen. Misschien nog even, naast de stuitje beschermer een rug beschermer en een helm halen.

Nu merk ik pas de grote nadelen van nooit sporten. Geen conditie dus kapot en spierpijn in ongeveer alle spieren die ik bezit.

Angst is mijn grootste tegenhouder. Het snowboarden op zich pak ik snel op alleen op het moment dat de snelheid toeneemt neem de angst van niet meer kunnen remmen of keihard vallen toe. Nooit geweten dat ik hierin zo een angsthaas zou zijn. Dit terwijl ik het wel heel leuk en machtig vind om met eigen kracht en balans een berg af te gaan. Fantastisch.

Er schijnt een regel te zijn dat dag 3 de dag van de man met de hamer te zijn. Een dag waar veel ongelukken gebeuren omdat vermoeidheid toe begint te slaan. Ik ben eigenlijk wel blij dat er al een gezegde voor is en dat ik niet een uitzondering op de regel ben

Nou gewoon morgen eens kijken hoe alles voelt. Vanavond in ieder geval nog even rodellen…

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to tell you that I’m very new to blogging and site-building and honestly savored your web blog. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You amazingly come with fabulous well written articles. Many thanks for sharing with us your webpage.