soldenmap2

Eerste kerstdag was ik bij moeder eten, samen met mijn broer, zijn vriendin en opa baljet. Rond 21:00 ben ik vertrokken naar Den haag waar ik.  Om 3:00 zijn we (ik en de familie terpstra) weg gereden richting Solden (Oostenrijk) voor een week vakantie. Hiervoor was ik uitgenodigd door de familie, hiervoor mijn dank. Om 18:30 kwamen we aan bij ons huis (in de buurt van Solden). Dit na over de laaste 200 km ruim 8 uur te hebben gedaan door file’s.

Vanadaag was de eerste Snowboard dag. Ik had drie dagen les aangeboden gekregen en dit was hard nodig. Erg leuk was het, wel minimaal 30 keer gevallen en 4 piroetten gemaakt maar ik leef nog, heb zelfs mijn eerste afdaling van de piste gemaakt. Nu even rusten, eten, biertje drinken en slapen. Morgen dag twee van de lessen. Filmpjes en foto’s volgen ;)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to say I’m beginner to blogs and actually loved your web site. Very likely I’m want to bookmark your website . You really come with remarkable well written articles. Cheers for sharing your blog site.