JIJENDEOVERHEID XML

Sjonge jonge wat is XML mooi en verschrikkelijk, afgelopen dagen zijn we voor jijendeoverheid bezig geweest met het in kaart brengen van ALLE Nederlandse volksvertegenwoordigers (landelijk, provinciaal en lokaal) daarnaast alle burgemeesters, wethouders, griffiers en andere bestuurders en ondersteunde mensen van de Nederlands politiek en overheid. ook  zijn we bezig met het indexeren van contact gegevens, rss en xml feeds van alle overheidsorganen, politieke partijen (landelijk tot lokaal) en instantie die verbonden zijn aan overheidsland.

Een frustrerend werkje met een prachtig handig resultaat. Straks kunnen we allemaal met een druk op de knop de persoon vinden die mogelijk het antwoord heeft op √©√©n van onze vragen, daarnaast kunnen we onze volksvertegenwoordigers leren kennen, in contact komen met ons stads, regio en landelijke bestuur, zelf een initiatief starten of zien op wie wij het beste kunnen stemmen…. en natuurlijk veel meer…. nog een paar weken tot de eerste beta accounts voor jijendeoverheid de deur uit gaan… ;) toch Rick? ¬†;) ik kan niet wachten….

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Cura√ßao, Turkije/Syri√ę, Oost Oekra√Įne en Europa.

1 Comment

  • I just want to tell you that I am newbie to blogging and site-building and truly loved you’re page. Almost certainly I‚Äôm want to bookmark your site . You amazingly have exceptional well written articles. Many thanks for sharing with us your web page.