Venezuela verkeert in een zware economische crisis. President Maduro trachtte tijdens een wereldreis om bij bondgenoten financiering te vinden terwijl het minimumloon naar 25 euro per maand zakt en de druk vanuit het volk op de straat toeneemt. Snel stijgende prijzen van producten en toenemende tekorten bepalen nu de dag. Terwijl de wereld de andere kant op kijkt maakt de overheid in Venezuela als kat in het nauw haar politieke keuzes. Dat leidt er ondermeer toe dat je sinds een paar dagen voor iets meer dan vijfduizend euro miljonair kunt worden.

Lees “Psst… Miljonair worden met €5000?” verder op Blendle

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to say I am beginner to weblog and actually enjoyed this web page. Most likely I’m going to bookmark your site . You absolutely have great articles. Thanks a bunch for sharing your web page.