Helaas moeten wij berichten dat het politiek cafe a.s. zondag in het Hijgend Hert niet doorgaat. Omdat het merendeel van de uitgenodigde politieke partijen,naar aanleiding van de aangrijpende gebeurtenis op koninginnedag in Apeldoorn, besloten heeft om de campagne op te schorten tot 6 mei en er vrijwel niemand van deze partijen op zondag aanwezig zou zijn, hebben wij besloten om uit te wijken naar een alternatieve locatie op een ander tijdstip.

Zoals het er nu naar uitziet zal dit politiek¬†cafe vrijwel zeker op 17 mei plaatsvinden in de zaal van cafe “De¬†Boulevard” in de st. Janstraat te Breda van 16:00h tot 18:00h.¬†Uiteraard vinden wij het jammer dat dit zo loopt. Vanzelfsprekend¬†respecteren wij de beslissing van alle partijen en spreken wij ons¬†medeleven uit met de familie, vrienden en nabestaanden van de¬†slachtoffers van deze bizarre gebeurtenis.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Cura√ßao, Turkije/Syri√ę, Oost Oekra√Įne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to mention I’m new to weblog and absolutely enjoyed you’re web-site. Probably I‚Äôm likely to bookmark your website . You amazingly come with really good writings. With thanks for revealing your website page.