image

We kennen elkaar al even, Paul en ik, beide uit Breda, beide in politiek ge√Įnteresseerd, beide een crimineel verleden, en zelfs beiden in hetzelfde studentenhuis gewoond voor een korte tijd.

Afgelopen weken heb ik dan ook het nieuws omtrent Pablo gevolgd, hier vanuit Quito.  Het één na het ander kwam uit de kast en keer op keer is het klein onweersbuitje dat uitbreekt boven Paul zijn hoofd, en zover ik kan inzien zie ik de zon nog niet doorbreken. Ik heb ook lopen dubben wat ik hier mee moest doen, en doe dit nog steeds. Paul zie dit dan ook als een advies en een kans die je zou moeten gebruiken.

Een verleden is iets wat je niet kan veranderen, en daar kan ik over meepraten een heden en toekomst heb je echter zelf in de hand. Met een verleden als Paul staat één ding boven water en dat is ¨openheid¨, en daar heeft Paul in gefaald en daar zal hij voor moeten afrekenen.

Ik had in zekere mate gehoopt dat hij er doorheen zou komen omdat dan de publieke druk en de open positie die hij dan zou hebben hem mogelijk beschermt tegen het opnieuw in herhaling vallen van fouten. Echter, als nu alles weg zou vallen voor hem is de kans dat hij weer in herhaling valt alleen maar groter.

Eerder schreef ik al eens iets over Paul, toen hij nog Pablo was, toentertijd heb ik er voor gekozen zijn naam niet te gebruiken, dit moment lijkt me rechtvaardig dit als nog te doen.,

Toen ging het over de periode 2008 / 2009 van toen nog Pablo, het ging over hoe hij begon met zijn eigen partij, terugviel in oud handelen en uiteindelijk de auto steelde van zijn toenmalige voorzitter van zijn partij.

Link:http://michelspekkers.tumblr.com/post/49765848291/ik-zie-het-gewoon-voor-me-eigen-ogen-gebeuren

Ik denk dat wanneer Paul serieus is over zijn politieke ambities dat hem nu nog maar één optie rest, en dat is volledig open zijn. Schrijf een column, een blog of wat dan ook, doe iets.  Nog een lijk in de kast via een andere media dan zijn eigen woorden zal denk ik een einde betekenen aan zijn politieke carrière. Paul, ik weet dat je eerste reactie niet positief zal zijn, maar uiteindelijk is dit voor je eigen bestwil, en ik kan dit weten. Succes Paul.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Cura√ßao, Turkije/Syri√ę, Oost Oekra√Įne en Europa.

1 Comment

  • I just want to say I’m all new to blogs and absolutely liked your page. Very likely I‚Äôm planning to bookmark your blog post . You actually have good articles and reviews. Kudos for sharing with us your webpage.