Facebook: 20 mei zijn de verkiezingen in Venezuela en Michel Spekkers wil dit verslaan. Volgens de journalist kunnen lokale journalisten hun werkt niet doen en is het voor buitenlandse journalisten vaak gevaarlijk om te gaan: zij blijven meestal in Colombia. Michel kent het land en wil toch gaan. Hij is daarom een crowdfunding gestart. Help jij hem? Check https://michelspekkers.nl/venezuela/ voor meer info over Michel en Venezuela.’

Luister hier de uitzending terug:

Daarnaast sprak ik met ze over de laatste ontwikkelingen:

 

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.