Levy Simons (15), Davy Henket (15), Davy Hitipeuw (17), Kim Schneider (15), Ian Lijkwan (18) en Maarten Augustijn (17) Vormen samen een bandje genaamd P.Y.T (Pretty Young Thing).

In april, gisteren en eergisteren had ik de eer om hen live te zien spelen. Ik heb niet gauw dat ik een bandje “echt” goed vind maar ik weet zeker dat ik hen in de gaten ga houden aankomende jaren. Echt fantastisch.

BN/Destem bestede eerder deze week ook aandacht aan hen: Tienerband breekt door

Zie onderstaand de foto’s van gisteren of klik hier voor de gallery

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.