Vanaf 13:00 vanmiddag heeft het nieuws van openbreda zich razendsnel verspreid. Veel leuke maar ook kritische reacties zijn er binnen gekomen en komen er nog steeds binnen. Een van de mooiste ontwikkelingen van vandaag was dat er diverse mensen hun hulp tot verbetering hebben aangeboden, welke we in sommige gevallen direct hebben kunnen toepassen.

En dat is goed, want in mijn ogen kunnen we alle hulp hierin gebruiken, want alleen samen staan we sterk. Het zou mooi zijn als we dit door kunnen zetten en doormiddel van een communitie samen kunnen werken aan een betere dienst, op meer plaatsen.

Ik wil iedereen dan ook vragen dat wanneer je ook wil meedenken over de toekomst van een open en transparant nederland om mij dit via de mail te laten weten. Michelspekkers@gmail.com alvast bedankt voor alle input.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to say I am all new to blogging and definitely liked you’re website. Likely I’m planning to bookmark your website . You really have remarkable articles and reviews. Thanks for sharing your website page.