Toen ik van de week eens mijn website statestieken aan het bekijken was was ik best verbaast om te zien dat mijn blog ruim 17.00 bezoekers heeft gehad en een ruime 400.000 hits. We zijn nu weer een week verder en zie dat er bijna tegen de 19.000 bezoekers zijn geweest. Wie word de 20.000ste bezoeker? en waarom komen er elke dag rond de 100 mensen naar mijn website toe? 

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • Excellent blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused .. Any suggestions? Cheers!