Vorige week hadden we in Breda verkiezingen voor de nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraads verkiezingen van 2010. Met grote meerderheid hebben we gekozen voor Joyce van der Sanden.

Joyce is de afgelopen 4 jaar al raadslid voor de SP geweest in de gemeente Breda en zal ons in 2010 leiden naar meer…

Afgelopen jaren heb ik joyce leren kennen als een oprechte hardwerkende moeder van drie kinderen schommelend tussen relaties. Binnen de SP is ze altijd actief geweest met acties en fractiewerk. Naast de poilitiek ben ik joyce gaan leren kennen als een gezellige spontane vrouw.

Met bovenstaande gevoel ga ik ook vol vertrouwen de verkiezingen van 2010 in, en wil ik Joyce feliciteren met haar overwinning. Ik hou mijn kandidaatschap voor de lijst staan.

Wel moeten we hard gaan werken aan een sterk team want we kunnen nog veel leren van onze houding in de raad van de afgelopen jaren…

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to mention I’m newbie to blogging and site-building and really enjoyed this web page. Likely I’m likely to bookmark your website . You actually come with exceptional article content. Regards for sharing your website page.