Update: Heb mijn telefoon weer terug.

Maar voor alle duidelijkheid, ben mijn mobiel kwijt, dus niet bereikbaar, maar wel commissielid.. althans.. dusver de stemmingen bekend zijn… morgen vervolg… of vandaag, is hoe je het bekijkt… email kan natuurlijk altijd…

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to say I am just newbie to weblog and certainly savored you’re web blog. Likely I’m want to bookmark your site . You absolutely come with beneficial stories. Cheers for revealing your web site.