home

Vorige week heb ik een documentaire gezien, nu moet ik eerlijk zeggen dat het thema milleu, hoe fout dit ook klinkt,  niet echt mijn thema is. Deze documentaire echter heeft me goed aan het denken gezet, ik raad echt iedereen aan, die het nog niet gezien eens de tijd te nemen om deze te kijken (gratis)

Het laat in ander half uur zien hoe de wereld is opgebouwd, hoe de wereld qua natuur in stand gehouden word en hoe wij hard ons best doen dit alles kapot te maken, echt prachtige beelden en een goede opbouw. Ik had er eigenlijk een langer blogje over willen schrijven echter onbreekt mij de tijd en zeggen de beelden genoeg. Onderstaand de trailer met daar onder de link om haar gratis te bekijken.

Bekijk de gehele film GRATIS via : http://www.youtube.com/user/homeproject?blend=1&ob=4

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to say I am all new to blogs and certainly enjoyed your web site. Likely I’m likely to bookmark your website . You actually have terrific articles and reviews. Bless you for revealing your web page.