stats-16-09-2009

Op 4 oktober 2008 ben ik begonnen met het bijhouden van een blog op michelspekkers.nl sinds die dag heeft deze website ruim 1 miljoen hits gehad en ruim 62.000 bezoekers. In totaal heb ik tot op heden 123 (buiten deze) posts en 2009 tweets  geschreven, dit kan en zal ik meer en beter doen aankomende tijd. Ik wil iedereen in ieder geval bedanken die de moeite heeft genomen om mijn verhalen via deze weg te volgen. Graag hoor ik wat beter kan of wat jullie missen.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Cura√ßao, Turkije/Syri√ę, Oost Oekra√Įne en Europa.

1 Comment

  • I just want to mention I’m very new to blogging and site-building and truly liked this web-site. Likely I‚Äôm planning to bookmark your blog post . You amazingly have outstanding articles and reviews. Many thanks for sharing your blog site.