Als je me weekplanning van begin deze week er bij pakt en je kijkt hoe me week uiteindelijk eruit heeft gezien is een ding met zekerheid vast te stellen en dat is dat deze totaal anders verlopen is.

Eind vorige week verliep het vonnis van de ignatiusstraat, dat kwam er op neer dat de groep om 9:45 afgelopen vrijdag de ignatiusstraat moest verlaten. Dan komt het eerste vraagstuk… gaan we of blijven we. Voor beide kanten viel is te zeggen echter is we’ll duidelijk geworden dat we bleven. Dit resulteerde in een ontruiming en zeven arrestatie, ondertussen zijn er van de 7 weer drie vrijgelaten, echter zijn er gisteren tijdens een geluidsdemo bij politieburo mijkenbroek weer 5 gearresteerd dit maakt het huidige saldo 9…

Dit ontruiming en vooral de reden tot ontruiming is en blijft een treurige zaak. Daarom is het ook een zaak die voor mij ook nog niet gesloten is. Het is een grof schandaal hoe laurentius omgaat met zijn of haar huurders en bezittingen. Schandelijk. Helemaal nu ook een groot aantal goed onderbouwde klachten binnenkomen op ikhuurvanlaurentius.nl begint de frustratie en emotie bij mij te groeien.

De voordelen van de ontruiming zijn dat weer ruimte biedt tot denken en handelen. Ik bedoel de wereld draaid door, het werk ook. Het word tijd om eens flinks aan de slag te gaan met jijendeoverheid.nl

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.