Investeer

NIEUWE INVESTERING


Ik wil investeren 

Waarom investeren?

Zonder jouw hulp zou ik mijn werk niet kunnen doen. Met jouw steun kan ik investeren in onderzoek, in artikelen die er toe doen.

Je krijgt het door jouw geïnvesteerde bedrag op een door ons samen vast te stellen termijn van tussen de 3 en 36 maanden terug, en als dank ontvang je rente welke kan oplopen tot 10%.

Investeer door het formulier in te vullen. Daarna krijg je de mogelijkheid om via de beveiligde betaalomgeving van Mollie af te rekenen. Dit bedrag wordt gestort op mijn zakelijke rekening. Ik stort het bedrag terug op de rekening waarvan de betaling is verricht.

Wil je mij op een andere manier steunen? Kijk dan hier

Vragen? mail me op michelspekkers@gmail.com Heb je een ander voorstel voor me? Mail me dan op michelspekkers@gmail.com

Andere manieren om te helpen: Uiteraard kan ik je hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het realiseren van mijn boek, kijk hier voor meer informatie. Voor andere mogelijkheden om mijn werk te steunen kun je een kijkje nemen op deze pagina https://michelspekkers.nl/steun-michel/


Er lopen op dit moment geen investeringsprojecten.

 

Oude opdrachten

Venezuela april 2017

Update 1 | 07-06-2016: | 20:00: Ik ben een verhaal op het spoor. Tussen 11 juni 2016 en 14 juni 2016 wil ik op pad voor een Nederlands gerelateerd item buiten Nederland waarvoor de onkosten rond 450 euro zullen bedragen. Met jouw hulp kan ik dit verhaal onderzoeken. Omdat ik geld verdien aan dit verhaal, krijg je hier uiteraard ook wat voor terug. Je ontvang je investering terug + 10% extra. Update 2 | Deze opdracht is ondertussen 116% gefinancierd. Dank voor het vertrouwen.

Venezuela augustus 2017

Update 1: De voedseltekorten nemen toe, medicijnen zijn schaars en de onvrede groeit. De situatie in Venezuela staat op springen, maar wat zien wij ervan in de Nederlandse media?

Samen met Bud Wichers wil ik vanaf aankomende week een maand naar Venezuela gaan om goed verslag te doen van de situatie daar. Maar wij hebben jullie hulp nodig.

60% van de onkosten van de reis hebben wij bij elkaar, voor de overige 40% hebben wij jullie hulp nodig. Investeer vandaag in onze verslaggeving vanuit Venezuela en ontvang over drie maanden je inleg, + 10% (en een paar geweldige verhalen) terug.

Wij willen aankomende week al richting Venezuela vliegen, dus twijfel niet te lang. Als wij het streefbedrag van 1800 euro niet halen, ontvang je jouw inleg binnen 5 werkdagen

Update 2 | Deze opdracht is ondertussen 100% gefinancierd. Dank voor het vertrouwen.

Deel dit bericht: