Afgelopen dagen hebben voor mij in het teken gestaan van het vinden van kortlopende overbrugging financiën. De financiële toekomst van de projecten (jijendeoverheid en conexq) zien er gezond uit echter zijn de weken tot dat alles rond is verschrikkelijk. En feit blijft dat je aan het einde van de maand de huur en andere rekeningen mag betalen. Gister avond laat bleek er eindelijk een oplossing te zijn voor 2/3 van deze rekeningen.

Vannacht ben ik tussen 1 en 2 bij mij thuis op de bank in slaap gevallen. Toen ik vanochtend wakker werd, kon ik mijn telefoon (blackberry) en het geld voor deze rekeningen niet vinden… deze lagen bij mij weten op een tafeltje een halve meter van de bank vandaan. In eerste instantie dacht ik dat ik het misschien bewust of onbewust ergens anders neergelegd had maar na mijn huisje 10 keer overhoop gehaald te hebben kwam ik er achter dat dat niet het geval was. Ik kwam er toen ook achter dat ook mapje met al mijn bankpasjes ed. niet meer op zijn vaste plek lag.

Toen ik in slaap was gevallen stond mijn licht nog aan, en mijn voorraam op een kiertje. Er heeft gewoon iemand het lef gehad om vannacht door mijn raam te klimmen, en op een halve meter van waar ik sliep mijn spullen te stelen. Alleen hier al van walg ik. Daarnaast brengt dit mij terug bij af en geeft dit niet alleen mij maar ook andere grote problemen. Ik heb geen geld boom op mijn rug en zal maar moeten zien hoe ik nu weer deze periode ga overbruggen. (ik heb op dit moment geen idee hoe)

Wie dit ook gedaan heeft wordt bedankt. Kom alsjeblieft een keertje langs (op een normaal tijdstip) dan drinken we samen even een biertje en zal ik je eens haar fijn vertellen wat voor gevolgen deze schandelijke, waardeloze en grove actie van je ten gevolg hebben gehad.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to mention I’m newbie to blogs and seriously enjoyed this blog. Probably I’m planning to bookmark your blog . You certainly come with terrific articles and reviews. Many thanks for sharing with us your blog site.