Zoals bekend hebben we in Breda niet genoeg zetels gehaald zodat raadslid mocht worden voor deze mooie stad. Wel is het zo dat ik commissielid mag worden voor de gemeenteraad van Breda. (officieel moet dit nog wel worden vastgesteld, en het kan zo zijn dat de raad anders besluit, maar vanuit gaande dat) zal ik aankomende jaren in ieder geval het woord voeren binnen de commissies voor onderwerpen als bestuur, bestuursondersteuning, veiligheid (programma), de eventuele nasleep van de bavelse berg, de HSL, de nieuwe markt en economische zaken.

Daarnaast zal ik tuurlijk mijn kennis gebruiken op onderwerpen als participatie en jeugd. Mijn vaste commissies zullen de commissies bestuur en economie worden daarnaast sta ik als reserve klaar voor maatschappij en ruimte. Ik heb er veel zin de aankomende jaren mijn kennis te gebruiken, op te doen en mee te denken aan een beter Breda.

Ik zal via mijn website regelmatig hier updates over geven.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to say I’m all new to blogging and site-building and honestly savored this blog. Probably I’m want to bookmark your website . You amazingly have terrific writings. With thanks for revealing your web page.