Afgelopen maanden ben ik het kijken geweest om weer te gaan studeren en van de week heb ik dan officieel besloten weer student te worden… gisteren heb ik mijn introductie dag gehad en vanaf volgende week ga ik beginnen met de studie Bestuurskunde op de Avans Hogeschool Den Bosch… Ik zal mijn werkzaamheden voor stichting jijendeoverheid en mijn werk voor de partij en gemeenteraad gewoon voortzetten. (natuurlijk op sommige momenten op een lager pitje…) . De eerste periode zal gaan over Beleidskunde, Organisatiekunde, Economie en Recht. Ik heb er veel zin weer te gaan studeren en denk dat het een goede combinatie is met de dingen die ik al doe.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to tell you that I’m all new to weblog and definitely loved your website. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You definitely have great article content. Thanks a lot for sharing your blog site.