Het is een tijdje stil geweest rondom Open(N)u… extern dan wel te verstaan… Intern zijn we op volle kracht vooruit gegaan. Toen ik  de leksite op 9 december lokaal begon had ik nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Maar ik heb nieuws.. ; – )…Het eerste lek van Open(N)u  komt er namelijk aan en wel zaterdag aanstaande.  Als een soort voorproefje.

Afgelopen weken hebben experts en journalisten zich gebogen over wat dossiers en is het eerste gelekte dossier geheel onderzocht. Na weken onderzoek, gesprekken, hoor en wederhoor is het er dan… Veel kan ik er nog niet over kwijt. En dat is ook niet mijn rol maar die van de journalistiek. Lees de feiten achter de eerste lek van Open(N)u zaterdag a.s…   Morgen meer op deze blog  en op …

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.