Wat kan er toch veel gebeuren in korte tijd. Nu ik afgelopen maand verder ben gaan schrijven aan mijn boek, komt mijn leven in een flits voorbij. Neem afgelopen maanden, toen ik van dakloze, met vallen en opstaan probeerde een nieuw leven op te bouwen. Opnieuw begonnen met niets en afgelopen tijd geprobeerd een nieuw bestaan te creëren. Maar ook nadenken over mijn jeugd in Purmerend, het jongenskoor, de musicals en klassieke avonden, door naar de tijd in de Texaanse gevangenis en de gebeurtenissen in Zuid Amerika. Gelukkig is niet alles ellende en denk ik ook terug aan de prachtige plekken die ik heb mogen zien, de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten en de kansen die ik in de afgelopen jaren heb gekregen.

Niet alles gaat altijd zoals je het in eerste instantie verwacht. Soms doordat een omgeving er anders in staat, soms door eigen laksheid en soms omdat je op het verkeerde moment op de verkeerde plek bent, maar sommige dingen blijven altijd overeind, als een rots in de branding, zoals mijn moeder.

Met het schrijven van dit boek wil ik jullie meenemen naar de positieve en negatieve gebeurtenissen van de afgelopen 32 jaar, een leven met bizarre wendingen, diepe dalen maar ook prachtige pieken. Ik wil je meenemen vanuit de Texaanse gevangenis via de sloppenwijken van Caracas tot de straten van Purmerend en verder. Ik kan jouw hulp gebruiken bij het schrijven van mijn eerste boek.

JA IK WIL JE BOEK VOORAF BESTELLEN

Dank je voor je steun en het vertrouwen. De prijs voor het boek is €25 euro, indien je besluit mij met een hoger bedrag te steunen (kun je aangeven in het prijsvakje) dan ontvang je (tot het boek af is) naast het boek ook nog eens al mijn artikelen gratis in je inbox.  • iDEAL
  • Card


Je kunt mijn boek ook bestellen door het bedrag over te maken op NL45 KNAB 0255 3357 84. Zou je dan wel een mailtje kunnen sturen naar michelspekkers@gmail.com met je adres.

Heb je een ander voorstel? Mail me dan op michelspekkers@gmail.com, ik kijk er naar uit.

Vragen? Mail me op michelspekkers@gmail.com of volg me op Twitter

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.