5Afgelopen week werd de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 vast gesteld door de leden. bekend was dat Joyce van der Sanden onze lijstrekker is. Op nummer 2 Patrick van Lunteren AKA Optrek van Lanteren … Nummer 3 staat Maurice Spapens AKA Spaanse gevolgt door Bas Meas Maes AKA Bas Mes op 4…

Ik wil de leden danken voor het vertrouwen om mij (AKA Michel Speakers) als nummer 5 op de lijst te plaatsen, vol energie, plezier en vertrouwen gaan we de verkiezingen tegemoed! ik heb er in zin in!

ps. Ik wil BNdeStem danken voor het bedenken van de erg orginele AKA namen in hun persbericht van vanochtend. Morgen nog een kans? (MIRROR)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to tell you that I am just all new to blogging and site-building and honestly savored your blog site. Probably I’m going to bookmark your site . You surely come with remarkable articles and reviews. Thanks a lot for revealing your webpage.