Na een paar maanden gesprekken voeren, discussies bijwonen en ons ingezet te hebben voor verschillende projecten is de steun voor jijendeoverheid.nl gigantisch geworden. Dit is ook nodig. Samen dragen we zorg voor de ontwikkelingen van jijendeoverheid, iedere steunende site op zijn of haar manier… nog twee maanden en dan is het zo ver… de eerste release van jijendeoverheid komt er aan.

Aankomende tijd zal een tijd van minder “social talk” zijn , maar keiharde ontwikkeling. het word tijd om alle puzzelstukjes op een rap tempo in elkaar te leggenen alle steun is hierbij hard nodig!

wijmaken.jijendeoverheid

Naast bovenstaande steun en samenwekingspartners hebben uiteraars oomk steun van diversen individue, gemeenten, provincie’s en andere overheden. Ook maak we gebruik van een hoop data en nieuwsbronnen. Maar voor nu leek dit me een goed beeld weergeven.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.