De voorbereidingen voor het nieuwe starters centrum op de Catharinastraat in Breda zijn in volle gang. Aankomende jaar zal het pand worden omgetoverd als een starterscentrum met werkplekken voor naar schatting 5/6 jonge startende ondernemingen uit Breda met daarnaast de mogelijkheid tot het houden van workshops voor grotere groepen (en een expositie ruimte).

Met deze pilot wil ik laten zien dat zonder al te veel investeringen het mogelijk is om startende ondernemers de juiste ondersteuning te bieden in het eerste jaar. Het jaar waarin je als starter tegen veel zaken en kosten oploopt en waar nieuwe ideeën grootst kunnen worden of vervagen of verdwijnen.

Gelukkig zijn er in Breda en omstreken al veel ondernemers die dit al lang hebben meegemaakt, die weten waar nieuwe starters op moeten letten en die al flink wat kennis hebben opgebouwd. Daarom ben ik ook opzoek naar die ondernemers die een hart hebben voor ondernemen. Ben je bereid nieuwe starters te ondersteunen in het eerste jaar van het ondernemen, of ben je bereid door middel van het geven van een workshop of andere ondersteuning bij te dragen aan deze pilot? Als het antwoord “ja” is dan hoor ik het graag. (mailen kan op michelspekkers@gmail.com of bel even op 0611899024)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to say I am beginner to blogs and honestly liked your blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog post . You actually have very good articles and reviews. Appreciate it for revealing your web-site.