Gisteren was ik te gast in het Nassau college in Breda waar ik samen met andere in debat ging over europa en jongeren. de andere waren vertegenwoordigers van zo goed als alle jongeren partijen in Nederland.

Doormiddel van stellingen kwam en redelijk debat op gang, tot ben ik door dit alles tot de conclusie gekomen dat ik me beter bezig kan houden met de lokale politiek… Naast dat ik niet al te veel kennis heb over europa en het me eigenlijk ook niet al te veel boeit ben ik van mening dat de kern voor de oplossing bij ons in onze eigen buurt ligt. Liever maak ik me er hart voor dat we er voor zorg gaan dragen dat we de basisvoorzieningen (zoals zorg onderwijs, veiligheid en maatschappelijk werk) weer terug in onze buurten krijgen.

Desalniettemin zal ik morgen uiteraard wel stemmen enwel op nummer 16 van de lijst van SP (de enige EU kandidaat van alle lijsten die uit Breda komt)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to tell you that I am just newbie to blogging and absolutely loved your web-site. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You surely have great posts. Cheers for sharing with us your website page.