Zoals jullie weten heb ik besloten weer te gaan studeren, voor veel mensen die mij kennen kwam dat als een totale verrassing… Een ding is zeker, de afgelopen week hebben naast het volgen van colleges erg in het teken gestaan van plannen, her-plannen, bespreken en ommekeer …  Naast studeren wil ik mijn commissie werk voor de gemeenteraad, bestuurswerk voor de SP en mijn werk voor jijendeoverheid.nl zo volledig mogelijk blijven doen… echter heb ik er geen uren bijgekregen en betekend dat dat ik in een aantal zaken een stapje terug moest gaan doen.. een van die dingen is mijn actie coördinatie bij de SP..

Naast de standaard rondleidingen door school en intro lessen hebben we afgelopen week ook al de eerste colleges gehad. Zo hadden we een gastcollege van Lodewijk Abspoel (ministerie verkeer en waterstaat) en colleges over Recht, Economie, Organisatiekunde, Politicologie en Beroepsvaardigheden… Vandaag zijn de eerste kilo’s wetteksten ook bezorgt (iets waarvan ik vind dat het belachelijk is dat we die op papier moeten bestellen aangezien ze allemaal op internet staan)….maarja

Ik merk wel dat ik nog flink aan mag werken om mijn persoonlijke politieke mening niet al te veel overheersend te laten zijn, en ik moet daarom proberen een neutralere gedachte in te nemen… Ik kan je zeggen dat dat flink frustrerend kan zijn op het moment dat een economie docent hebt die, al is hij persoonlijke niet zo voor de vrije markt op alles is, wel op die manier les geeft… als of er niets anders bestaat… Daarnaast is onze Neutrale politicologie docent voor de D66 zo dat zal wel wat leuke momenten opleveren…

Voor de rest moet ik zeggen dat ik het goed naar mijn zin heb daar. Moet nog even mijn draai vinden maar zal er alles aan doen mijn P in een jaar te halen…

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.