Meld leegstand anoniem

Het nieuwe bestuur is nog maar een paar dagen actief en de eerste ideeën zijn al uitgewerkt.  Afgelopen maandag zijn we samen gekomen om de taken te verdelen en ideeën op te doen. één van de dingen die de afgelopen jaren door het CBS en de gemeente niet goed meer bijgehouden word is de omvang van leegstand. Wij vinden het belangrijk om hier een beeld van te hebben, één om de schaal van het leegstandsprobleem in kaart te brengen en twee omdat we met deze gegevens kunnen gaan kijken wat wij er tegen kunnen doen.

Wij willen  mensen vragen eens in hun eigen straat, buurt en wijk te kijken naar woningen, winkel- en bedrijfsruimte die leeg staan en deze door te geven aan het meldpunt. Binnenkort zal dit register ook via een google map openbaar worden weergegeven zodat we er allemaal wat aan hebben. Bij voorbaat dank voor de inzendingen.

Melding maken

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to tell you that I am very new to blogging and site-building and absolutely liked this web blog. Likely I’m planning to bookmark your site . You surely have remarkable articles and reviews. Cheers for sharing your website page.