Eerlijk Beheer

Een een aantal maanden gelden hebben Emilie en ik een vereniging genaamd eerlijk beheer opgericht. Het doel was een alternatief te brengen voor vooral anti-kraak maar ook kraak. Leegstand beheren op een maatschappelijk bewuste manier. We zijn nu drie maanden verder en ruim 200 leden groter en gisteren was onze eerste leden vergadering. Met tientallen mensen hebben we gisteren de kaders vast gesteld, de doelen omschreven en een 5 man/vrouw sterk bestuur gekozen.

Het was in mijn ogen een goede bijeenkomst en een mooie start om nou echt te gaan starten. Ik wil ook iedereen die aanwezig was en iedereen die vertrouwen heeft gegeven in de vereniging hiervoor bedanken. Wat Emilie en ik drie maanden geleden starten is nu een collectief goed. En dit is prachtig. Ik ben blij met de keuze om een bestuur te vormen van Emilie, Jeroen, Niels en Daniel en ik ben vereerd dat ik unaniem ben verkozen om aankomende tijd voorzitter te mogen zijn van deze prachtige groep mensen. Ik wil ook de andere kandidaten Ine en Leroy bedanken voor hun kandidaat stelling.

Aankomende tijd zal niet makkelijk worden, we moeten er flink tegen aan en we hebben een hoop obstakels te overwinnen, maar ik ben er van overtuigt dat wij met zijn allen dit kunnen en hiermee een verandering teweeg kunnen brengen die zijn weerga niet kent.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.