Gisteren was ik bij de verjaad van @joyce_Vds waar “jeroen” & “Jurre” een optreden hielden. Hierbij één van de foto’s die ik daar heb gemaakt. 

[singlepic=272,320,240„center]

(klik op de afbeelding voor een vergroting) 

Dit is een onbewerkte voorbeeld op lage resolutie, heb helaas vandaag geen internet dus moest deze via me telefoon uploaden. (dit koste me voor deze foto al 45 minuten)  Ik hoop vandaag of morgen de orginelen op hoge resolutie te kunnen oploaden.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.