Ik ken Eddy ongeveer een half jaar, mijn vrienden voor meer dan 10 jaar. Eddy, een Duitse man met een baard die door kinderen regelmatig uitgemaakt werd voor Kerstman. Hij was niet bij iedereen geliefd. Hij was nors, koppig en eigenwijs maar had een oprecht goed hart. Eddy is niet meer, hij is gruwelijk vermoord. …

Lees verder op Blende: Eddy is dood, gemarteld en levend verbrand

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to say I am just newbie to blogging and definitely liked you’re web-site. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with great stories. Cheers for sharing your web-site.