Afgelopen zaterdag kwam Ahmed Tabuli (Zakenwaarnemer Libie) en zijn zoon bij Kickstart Alpha de spullen uit het huis van Kadaffi ophalen. Tijdens hun bezoek is er afgesproken dat de spullen na beste eer en geweten veilig worden gehouden voor de toekomstige generatie.
afgelopen week was het Anton Piek dag op het Begijnhof. Onze deuren stonden open voor de ruim 100 figuranten en koorleden om te eten/drinken/in te zingen/om te kleden. Kickstart Alpha maar eens in kerst sfeer gebracht. Breda had weer Karaktur en dit maal werd dit weer gehouden bij ons in Kickstart. Gasten waren o.a. Emile Roemer (Fractievoorzitter tweedekamer fractie SP)  en Bob Bergkamp (Wethouder Breda) de SP Breda werd 18 jaar, en dat was natuurlijk reden voor een feestje. Daarnaast werd er afscheid genomen van Johan kwisthout die een begin volgend jaar een stapje terug doet als voorzitter van onze afdeling.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.