Terwijl de verkiezingen voor de EU nog voor de deur liggen heb ik gisteren naar maandenlang wikken en wegen mezelf wel kandidaat gesteld voor de SP voor de gemeentenraadsverkiezingen van 2010 in Breda. 

Dit houd in dat ik dit kenbaar heb gemaakt tegenover de kandidatencommissie van de SP, zei zullen de aankomende maanden bezig gaan om van alle kandidaten een voorkeurslijst te maken deze ze zullen voorstellen aan de “algemene ledenvergadering” uiteindelijk bepalen zei wat de volgorde van de lijst word en wie op welke positie komt. 

Aankomende maanden zal ik jullie via mijn website op de hoogte houden van de gang van zaken en wie weet (voor de mensen die in Breda wonen) bestaat de mogelijkheid om in maart 2010 op mij te stemmen ;-)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.