Goedemiddag. Schandalig lang heb ik niets geschreven, ben ik niet op Twitter geweest en heb ik niets van me laten horen. Nee, ik ben niet dood, ik heb geen afkeer tegen social media gekregen ik heb het gewoon erg druk gehad. Aankomende tijd zal ik weer meer bloggen en twitten. Ik bedoel er is nog genoeg te doen rondom Het grondbedrijf van Breda, haar digitale dienstverlening, de ontwikkelingen van Open(N)u, jijendeoverheid, ik prive en ga zo maar door. Ik zal weer eens vaker de pen in handen nemen. Welkom terug ;)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to say I’m all new to blogging and definitely loved this page. More than likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely have great writings. Thank you for revealing your webpage.