Hola! Dios mio! Hace muchisimo calor.  Dag 3 is begonnen en dag twee zit er weer op, de gewennings periode is over en ik moet zeggen dat ik met alles hier goed kan leven ;-) Gisteren ben ik naar Holguin geweest een vrij grote stad zoeen 50 km van het resort, de autorijkunsten van de cubanen doet me denken aan die van de dominicanen, zoals je op verschillende foto’s waarschijnlijk wel kan ziet rijd hier alles door elkaar heen en zijn er weinig verkeersregels, behalven bij de politie controle posten daar houd iedereen zich netjes aan de aangegeven snelheid.

Gisteren in Holguin rondgekeken binnen de stad en verschillende musea’s zoals het musea de revolution, en kerken. Daarnaast heb ik me best gedaan met mensen te spreken over hun dagelijkse leven, politiek en toekomst dromen. Ik was ook in Holguin om afspraken te maken voor een uitstapje volgende week het land in, liever met een lokaal iemand dan met zoeen voorgeplande excursie.

Alles is goed hier!, hierbij wat foto’s van de eerste dagen.   Tot gauw!

Hasta luego!

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.