De eerste nacht in Hotel BLAU COSTA VERDE, PLAYA PESQUERO zit er op, achter af gisteren maar vroeg gaan slapen, was best kapot na ander halve dag wakker zijn, vanochtend zowaar eens onbeten en een ronde gelopen over het resort, (uiteraard wat foto’s gemaakt maar deze volgen later. Het resort ligt vlak bij Holguin, wat een redelijk grote stad is in Cuba. (ligt wel in het noord redelijk oosten van Cuba maar in tegenstelling tot wat ik dacht toch nog wel op redelijke afstand van Quantanamo
View Larger Map

Vandaag staan geen grote plannen voor uitstapjes op de agenda, eerst maar eens een dagje wennen ;-), heb het boek “het spel van de engel’ van Carlos Ruis Zafon voor me liggen (Emilie bedankt) dus die ga ik maar eens lezen.

Maar alles goed hier. erg warm, goed te eten en te drinken en vriendelijke mensen, ik zal een dezer dagen wat foto’s met jullie delen.

voor nu Buenos Dias en tot gauw, Ciao

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.