Bestel mijn boek

Ik wil een boek schrijven. Ik wil je meenemen naar de gevangenis van Humble Texas, de sloppenwijken van Caracas en de straten van Purmerend. Ik wil mijn -soms wat bizarre- leven met onverwachte wendingen graag met je delen. En daarvoor heb ik jouw hulp nodig.

Door mijn boek te kopen voor ik het af heb, geef je me de kans dit verhaal met jou en anderen te delen. Daarnaast zorg je er voor dat ik weer volop bezig kan zijn met de volgende stap naar een goede toekomst. Voor €25,00 kun je mij steunen om dit boek te schrijven. Als dank ontvang je, zodra het af is, als eerste een speciale druk van mijn eerste boek. En ik beloof je dat dit prachtig is.

Eerst iets anders lezen van mij? Bekijk dan bijvoorbeeld mijn serie voor Reporters Online over mijn leven als dakloze, of anders dit artikel, waar ik mezelf vrijwillig laat opsluiten in de meest beruchtste gevangenis van Venezuela.

  • Met de €25 die je vast betaalt voor het boek, help je mij een stap verder van ‘niets naar iets
  • In ruil daarvoor ontvang je een speciale editie van mijn boek zodra het af is
  • Houd ik je tussendoor op de hoogte van de ontwikkelingen
  • Bestel je mijn boek voor meer dan 25 euro, dan krijg je tot het boek af is ook nog eens al mijn nieuwe artikelen voor Reporters Online gratis in je mailbox.
Hoe ver ik ben met schrijvenKlaar

(laatste update: 28 juli 2017)

Ja ik wil je boek vooraf bestellen

Dank je voor je steun en het vertrouwen. De prijs voor het boek is €25 euro, indien je besluit mij met een hoger bedrag te steunen dan ontvang je (tot het boek af is) naast het boek ook nog eens al mijn artikelen gratis in je inbox.  • iDEAL
  • Card


Heb je een ander voorstel? Mail me dan op michelspekkers@gmail.com, ik kijk er naar uit.

Vragen? Mail me op michelspekkers@gmail.com of volg me op Twitter

Deel dit bericht: